PROMOTIE!!! OPERATIA DE RIDICARE DE SANI - 1700 EURO, LIPOASPIRATIA - DE LA 700 EURO, INJECTARE DE GRASIME AUTOLOGA (PROPRIE) - 1000 EURO, MICSORARE DE SANI - 2000 EURO   | PROMOTIE!!! OPERATIA DE MARIRE DE SANI CU PROTEZE ALLERGANE - DE LA 2300 EURO  

Chirurgia estetica - o decizie personala

"Frumusetea vine din interior"! este o sintagma pe care o auzim adesea si care sugereaza faptul ca ne oglindim in ochii celorlalti prin imbinarea  calitatilor sufletesti si prin forta personalitatii. Dar fiecare dintre noi isi cladeste personalitatea prin imbinarea insusirilor fizice cu a celor launtrice.

Chiar daca multi oameni afirma ca nu dau importanta felului in care arata, atentia cu care isi aleg imbracamintea sau isi aranjeaza coafura ne demonstreaza contrarul. Modul in care fiecare se vede pe sine si se simte atractiv conduce la un sentiment de multumire si de incredere in propria persoana, asigurandu-i succesul in plan social si profesional.

Operatiile estetice nu au la baza o indicatie medicala ci o decizie personala. Prietenii sau rudele pot sa-si spuna parerea despre acasta actiune, medicul poate da recomandarile medicale, dar cel care hotaraste este pacientul. In ultimii ani populatia si-a schimbat dramatic atitudinea referitoare la chirurgia estetica, adoptand o pozitie mult mai liberala in ceea ce priveste oamenii care decid sa-si imbunatateasca sau sa-si modifice aspectul fizic. De asemenea, chirurgia estetica nu se mai adreseaza astazi doar celor privilegiati, oameni din aproape  toate clasele sociale avand acces la proceduri de infrumusetare.

Cu siguranta fiecare dintre noi ar dori sa-si modifice o insusire fizica pe care o considera urata, dizgratioasa sau care nu este in concordanta cu modelul ideal de frumusete impus de societatea actuala. Exista insa o sumedenie de factori restrictivi, care impiedica o parte dintre acesti oameni sa se adreseze chirurgului plastician:
- teama de o interventie chirurgicala
- opinia celorlalti
- riscurile asociate actului chirurgical
- costurile procedurilor
- lipsa unei garantii privind rezultatul final.

Chirurgul plastician este singurul specialist capabil sa efectueze toata gama de proceduri adresate infrumusetarii, atat chirurgicale cat si nechirurgicale. El este cel care va va indruma spre una dintre cele 4 trepte de dobandire a frumusetii, pornind de la  cele mai putin invazive si pana la cele mai complexe.