PROMOTIE!!! OPERATIA DE RIDICARE DE SANI - 1700 EURO, LIPOASPIRATIA - DE LA 700 EURO, INJECTARE DE GRASIME AUTOLOGA (PROPRIE) - 1000 EURO, MICSORARE DE SANI - 2000 EURO   | PROMOTIE!!! OPERATIA DE MARIRE DE SANI CU PROTEZE ALLERGANE - DE LA 2300 EURO  

Testimoniale adauga comentariu

Operatie de marire de sani

buna ziua!
ma numesc roxana b. si sunt pacienta doamnei doctor radu adriana. in data de 4 decembrie 2009 mergeam la consultatie in vederea operatiei de marire de sani, iar in data de 7 decembrie 2009 eram deja operata.m-a convins din prima clipa. in primul rand ca medic si ca om, apoi ca prieten. are rabdare, este finuta, draguta, amabila, iti explica absolut orice intrebi, iti povesteste ce urmeaza sa ti se intample pas cu pas, iar faptul ca a stat cu mine mereu inainte de operatie si dupa m-a surprins foarte placut. din momentul consultatiei te masoara, te probeaza cu implanturile, etc.
am avut anestezie generala, iar cand m-am trezit, doamna doctor era langa mine, nu aveam dureri de sani, spate, ma durea putin in gat, iar la cateva ore eram deja in rezerva mea, relaxata, linistita. iar in plus, m-am refacut foarte repede, nu am avut nici un fel de complicatii. cicatricile sunt mici, cusatura este foarte fina, sanii sunt naturali, asa cum mi-am dorit.
iar despre personalul din spital nu am cuvinte, au fost alaturi de mine pas cu pas, vorbesc extrem de frumos, se comporta minunat, te supravegheaza mereu. as mai fi stat in spital, asa de frumos a fost.
recomand tuturor femeilor sa mearga macar la o consultatie la doamna doctor radu adriana, intrucat este un om deosebit, iar profesionalismul de care a dat dovada a dat roade in cazul meu intrucat efectele acestei operatii sunt miraculoase. nu mai stau stresata, nu mai merg cocosata, iar dureri aproape ca nu exista.
vreau sa-i multumesc pe aceasta cale si sa-i urez succes in cariera !