Rinoplastie - chirurgie estetica nas

Roxana B.

Ma numesc Roxana B. si sunt pacienta doamnei doctor Radu Adriana. in data de 4 decembrie 2009 mergeam la consultatie in vederea operatiei de marire de sani, iar in data de 7 decembrie 2009 eram deja operata. M-a convins din prima clipa.

In primul rand ca medic si ca om, apoi ca prieten. Are rabdare, este finuta, draguta, amabila, iti explica absolut orice intrebi, iti povesteste ce urmeaza sa ti se intample pas cu pas, iar faptul ca a stat cu mine mereu inainte de operatie si dupa m-a surprins foarte placut. Din momentul consultatiei te masoara, te probeaza cu implanturile, etc.

Rinoplastie - chirurgie estetica nas

Nicoleta M.

Dintotdeauna ne-am dorit sa fim frumoase, iar acum tehnologia si medicii ne permit sa facem mici retusuri care ne pot schimba parerea despre noi, ne poate da mai multa incredere. Am capatat incredere in mine, fiind complexata de faptul ca sanii capatasera o forma inestetica dupa alaptarea a doi copii. Acum am sanii mult doriti, la care visam, dar nu indrazneam. Eu vad operatia ca pe o corectie si nu ca pe o "fita" , atata timp cat sanii sunt in armonie cu corpul si nu se exagereaza cu marimea. Multumesc D-nei Doctor Radu pentru treaba bine facuta.