Plastica mameloanelor

Chirurgie estetica – Chirurgia sanului | Reconstructia sanului

Chirurgie estetica – Reconstructia sanului

Plastica mameloanelor. Chirurgia estetica sau chirurgia plastica nu cunoaste limite, la fel ca si dorintele reprezentantelor sexului frumos de a fi cat mai atragatoare si de a se simti cat mai bine in propria piele si cu propria sexualitate. Asa a aparut si plastia mameloranelor, sau chirurgia mameloanelor, noua “moda” a vedetelor de la Hollywood care considera ca marimea si forma sanilor nu sunt de ajuns pentru a iesi in evidenta.

Chirurgia mameloanelor se afla inca la inceput in tara noastra, dar deja castiga interesul femeilor lipsite de inhibitii.

Mameloanele “obraznice”, la moda in randul femeilor

“Exista doua tehnici de realizare a chirurgiei mameloanelor. Prima are la baza o interventie chirurgicala de prindere a bazei mamelonului pentru adunarea acestuia, care dureaza doar 30 de minute. Dezavantajul este ca aceasta tehnica opreste alaptarea, deoarece leaga canalele prin care se scurge laptele, astfel ca interventia se adreseaza femeilor care stiu ca nu vor mai face copii.Pentru a doua tehnica se folosesc lambouri de piele incrucisate chirurgical, rezultatul fiind mameloane mai proeminente.

Motivatia care le indeamna pe femei sa recurga la astfel de proceduri este vesnica cautare a perfectiunii, lipsa increderii in propria imagine, sau doar dorinta de a iesi in evidenta.