4 trepte pentru dobandirea frumusetii

Chirurgie estetica – 4 trepte pentru dobandirea frumusetii

TRATAMENTUL NONINVAZIV

Cuprinde tratamente spa, de relaxare si revitalizare a tesuturilor, de imbunatatire a tonicitatii pielii si de indepartare a contacturilor musculare. Este vorba de masaje profunde, impachetari anticelulita, tratamente si masti faciale

TRATAMENTUL MINIINVAZIV

Urmareste imbunatatirea tonicitatii si texturii pielii, diminuarea ridurilor  prin stimularea cresterii celulare, producerea de colagen la nivelul dermului,  indepartarea dilatatiilor vasculare superficiale si a petelor inestetice, indepartarea pilozitatii excesive sau anormale.

TRATAMENTUL MODERAT INVAZIV

Procedurile moderat invazive sunt modalitati nechirurgicale, dar nu lipsite de riscuri, de a imbunatati aspectul unei regiuni. Acestea includ tratamentele injectabile de atenuare a ridurilor, de remodelare a conturului facial sau de redobandire a volumelor pierdute. Efectul acestor proceduri este limitat, putand varia de la cateva luni la cativa ani. Asocierea lor cu interventiile chirurgicale asigura obtinerea de rezultate durabile.
Injectarea toxinei botulinice (BOTOX, DYSPORT, VISTABEL, AZZALURE) pentru atenuarea ridurilor de expresie ale fetei si a benzilor fibroase de la nivelul gatului.
Injectarea produselor de umplere (fillere) pentru a diminua ridurile si santurile formate la nivelul fetei, pentru obtinerea unor buze mai conturate si mai pulpoase.
Peeling chimic profund, pentru stergerea ridurilor superficiale sau moderate.

LASER skin resurfacing
Imbunatatirea elasticitatii si tonicitatii pielii prin proceduri nechirurgicale (LASER);
Tratamentul celulitei.

TRATAMENTUL CHIRURGICAL

Procedurile chirurgicale sunt modalitati invazive de repozitionare a tesuturilor, de remodelare a acestora, de redobandire a volumelor pierdute, pentru a imbunati conturul corpului sau pentru reintinerirea unei anumite regiuni.
Interventiile chirurgicale se adreseaza atat fetei, urmarind imbunatatirea aspectului nasului, pleoapelor, urechilor, pometilor, indepartarea excesului de piele, diminuarea ridurilor, cat si corpului, prin reducerea depozitelor grasoase, remodelarea sanilor, bratelor, coapselor, soldurilor, abdomenului, indepartarea tesuturilor ptozate.

Fata
– intinerirea, repozitionarea tesuturilor: blefaroplastie, lifting frontal, lifting facial
– remodelare: otoplastie, rinoplastie
– imbunatatirea contururilor, restabilirea volumelor: implanturi faciale, transfer de grasime autologa

Sani
– marire, reductie, ridicare

Corp
– remodelare prin lipoaspiratie, abdominoplastie, miniabdominoplastie, lifting brate, coapse, body lift